Välkomna till Thomas Kök och Catering.

Vår historia i kort med våra tankar och idéer om framtiden.

Thomas Kök & Catering är ett familjeägt företag som startades januari 2008, av Thomas och hans fru Suzanna, och har sedan dess funnits inneboende på Skanska Maskins område i Upplands Väsby, strax norr om Stockholm.


Thomas har efter hotell- och restaurangutbildning, arbetat inom restaurangbranschen i hela sitt yrkessamma liv. Där av en gedigen erfarenhet av serviceyrket och vad det krävs för att kunden i slutändan ska bli nöjd. Tillsammans har han och de 5 anställda i köket mer än 100 år i branschen att tryggt luta sig mot. Hoppas även Ni känner den tryggheten när Ni anlitar oss. 

I Skanskas faciliteter har vi ett lunchrum där vi serverar diverse dagens rätter och i vårt cateringkök tillagar vi mat till alla sorters tillställningar, stora som små.
I vår verksamhet ingår även uthyrning av lokaler, personal, möbler, dukar, glas och porslin. Allt Ni kan tänkas behöva inför Ert event. Vi kan stolt säga att vi är totalentreprenörer!

Vi har sedan starten erbjudit våra kunder en matlagning från grunden med genuin kärlek till detta fantastiska yrke. Vår inspiration hämtar vi främst från det svenska husmansköket, men också med aktuella inslag från världens många hörn. Medelhavet ligger oss, såsom många svenskar varm om hjärtat och även de orientaliska och sydostasiatiska smakerna är populära inslag i både vår lunch- och cateringverksamhet.

 
Vi har en hög kravbild på oss själva och våra leverantörer, och efterfrågar alltid kritik från våra kunder. Detta för att alltid ligga i framkant vad gäller våra gästers förväntningar, krav och behov. För att ständigt sträva framåt och utvecklas i rätt riktning.
Hoppas även Ni vill tycka till om vårt arbete efter Ert besök eller beställning. (Klicka här) Titta också gärna in under fliken referenser (Klicka här) för att se vad våra tidigare kunder tyckt till om oss.

Surfa nu vidare på vår hemsida och kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar. (Klicka här)

Hoppas Ni snart hittar vad Ni söker och än en gång välkomna till oss på Thomas Kök!